Jótékonysági Kertmozi és Grill Est - Július 6.

Jótékonysági Kertmozi és Grill Est - Július 6.

Mozizz a szabad ég alatt egy jó cél érdekében! Egy film Prekker Csabáért.

Számodra egy film és egy kis kikapcsolódás a szabad ég alatt, Prekker Csabának egy lehetőség a gyógyulásra!

Csaba januárban keresett fel, hogy segítsek neki a fiatal kis vizslájával, Zoéval. A telefonban elmondta, hogy csoportba sajnos nem tud jönni az állapota miatt, de szeretne egyéni foglalkozásokon részt venni.

Csaba 30 éves, sclerosis multiplex-szel küzd. 

Egy olyan fantasztikus embert ismerhettem meg, akitől nagyon sokat lehet tanulni emberségből, humorérzékről, vidámságról, kitartásról, motivációról és az elhivatottsága sok egészséges embert lepipál.

Sokat beszélgettünk és láttam, hogy vannak jobb és rosszabb napok. Azért, hogy a romlás ne folytatódjon ilyen rohamosan - Budapesten van az orvosa, ami nyilván sokba kerül - így a kert mozi keretein belül szeretnénk ezen az estén Őt támogatni.

Ismerjétek meg az Ő történetét:

„Prekker Csaba vagyok. Rendszergazdaként dolgoztam. 3 évvel ezelőtt április körül sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nálam, ami elsősorban a látásomra és a mozgásomra volt hatással. Ekkor kaptam meg az első szteroid kúrámat. Akkor úgy nézett ki, hogy nem változik meg az életem. Visszamentem dolgozni. A látásom és a járásom visszatért egy időre, de sajnos nem sokáig. Fokozatosan gyengén látóvá alakultam, felmondtam a munkahelyemen, mert egész egyszerűen nem láttam a monitort. Rokkant lettem 30 éves koromra.
A látásom elvesztése mellett, a járásom és az egyensúlyom lett egyre bizonytalanabb.
Az elmúlt 2 évben 3-szor kaptam szteroidot, melynek eredménye olykor memóriavesztés és az energiaszint jelentős csökkenése. Ennek ellenére a mai napig képes vagyok járni, pedig az orvos szerint a gerincvelőm állapota ezt nem tehetné lehetővé.

Amikor szembesültem azzal, hogy a látásomat elveszíthetem, akkor kezdtem el kiskutyát keresni, remélve, hogy majd segítségemre lehet a jövőben. Röviddel ezután megérkezett Zoé a magyar vizsla. Korán elkezdtem tanítani és én is rengeteget tanultam tőle, megismertük egymást és nagyon lehet őt szeretni. Célom, hogy Zoéval tovább tanuljunk és Zoé hivatalosan is segítő kutya lehessen.”

Időpont: 2018.07.06. PÉNTEK 19:00-tól kezdődik a grillezés

Helyszín: Soproni Kutyasuli, Sopron Faller Jenő u. vége Szúnyogriasztót mindenki hozzon magával :)

Részvételi díj: Adomány alapú, ki mennyit gondol, annyit dob be a kihelyezett dobozba.