Tudatos Tanítás Előadás - Július 16.

Tudatos Tanítás Előadás - Július 16.

Előadás a pontos és előre megtervezett tudatos tanításról, kezdő illetve már rutinosabb gazdáknak!

Elméleti előadás a tudatos tanításról kezdő gazdiknak, gyakorló gazdiknak, sportolni vágyó gazdáknak és mindenkinek akit érdekelnek a kutyás témák!

Elméleti előadássorozatot indítunk, melynek célja, hogy a gazdik az elmélet elsajátításával tudatosabbak legyenek a gyakorlatban. A gazdák visszajelzései alapján nagyon hasznos, amikor egy-egy témával úgy foglalkozunk, hogy a kutya nincs jelen. Nem oszlik meg a figyelem így jobban oda tudnak figyelni az apró részletekre, hiszen legtöbbször ezeken az apró részleteken igenis nagyon sok múlik!

Az előadások interaktívak, videókkal tarkítottak, amely elmélyíti az élményt és szavak helyett is beszélnek!

Mióta csak kutyázom nagyon érdekelt, hogy egy-egy feladatot, hogyan is lehet megtanítani a kutyának, úgy, hogy a lehető legpontosabb végrehajtás legyen az eredménye. Az obediencen keresztül, számos szemináriumon és képzésen vettem részt, amit a gyakorlatban tudtam kamatoztatni. A munkám során rengeteg kutyával dolgoztam már és nagyon fontosnak tartom, hogy a kutya élvezze a tanulási folyamatot, meghozva ezzel a munkakedvét, a gazdának való megfelelési vágyat, amely nagyon jó hatással van a kapcsolatra. Ezen előadáson keresztül szeretném átadni az eddig összegyűlt tapasztalatokat, hogy aztán a gazdák a gyakorlatban is tudatosabban álljanak neki egy-egy feladatnak, megkönnyítve ezzel a kutyájuk dolgát.

Az előadás főbb témái:

•    Az alapozás fontossága
•    Motiváció és jutalmazás
•    Kritérium – avagy miért jár a jutalom?
•    Feladatok tudatos felépítése
•    Edzés Tervezés
•    Milyen egy jó edzés?
•    Különböző belső lelkiállapotok a különböző feladatoknál

Időpont: 2018.07.16. HÉTFŐ 18:30
Helyszín: Soproni Kutyasuli, Faller Jenő u. vége
Ár: 3000 Ft/fő Az előadás kb. 90 perc időtartamú.

Jelentkezni az alábbi linken lehet! Az űrlapon lehetőség van kérdéseket leírni, amire igyekszünk az előadáson válaszolni, illetve az előadás végén kérdezz-felelekre is adunk lehetőséget.

JELENTKEZÉS