Egyéni képzés

Az egyéni képzést a következő esetekben ajánljuk:

- olyan gazdiknak, akik az időbeosztásuk miatt nem tudnak részt venni a tanfolyamokon, viszont szeretnének dolgozni a kutyával való kapcsolatukon

- agresszióproblémás, egyelőre nem csoportba illeszthető kutya esetén

- erős félelmi problémás kutya esetén

- Nagyon motivált gazdiknak, akik a jövőben szeretnének valamilyen sportot űzni a kutyájukkal és szeretnének dolgozni a biztos alapokon.

Egyéni vagy csoportos foglalkozás való nekem?

Az egyéni foglalkozás előnye, hogy időben maximálisan a gazda időbeosztásához igazodunk. Lehetőség van iskolai illetve háznál képzésre. A gazda és a kutya tempójában haladunk, a fő problémákra fókuszálva. Agressziós és félelmi problémás kutya esetén fontosnak tartjuk, hogy az egyéni órákon felkészítsük a kutyát a csoportos foglalkozásra, hiszen a való életben nem kivitelezhető, hogy a kutya mindig egyedül legyen steril körülmények között.

Motivált gazdi esetén olyan képességfejlesztő feladatokkal dolgozunk melyekre tanfolyami kereteken belül nincs lehetőség, ámde nagyban meggyorsíthatja a kutya fejlődését. Előzetes egyeztetés és célkitűzések után van erre lehetőség.

Az egyéni órákon lényegesen kevesebb a lehetőség a kutyakommunikáció megismerésére, hiszen erre 6-8 kutya esetén a csoportos foglalkozáson van igazán lehetőség. A csoportos foglalkozás előnye továbbá, hogy a gazdák csoportban remekül motiválják egymást is, és igazán jó közösségek jönnek létre!

Ár

Az egyéni foglalkozásokat olykor a gazdák nem veszik annyira komolyan, nincs meg igazán az elhivatottság, ami viszont szükséges ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Minden esetben vagy a csoportra való felkészítés a cél, vagy pedig az alapfokú vizsga! A 10 alkalmas elköteleződéssel is szeretnénk a gazdákat motiválni, hiszen nekünk is az a célunk, hogy jöjjön meg a kívánt eredmény, és ne maradjon félbe a munka!

8 alkalom előre fizetéssel 80.000 Ft (10.000 Ft/alkalom)*

5 alkalom előre fizetéssel 60.000 Ft (12.000 Ft/alkalom)*

Egyéni foglalkozás ovis korú kölyköknek (7hónapos korig) 5 alkalom előre fizetéssel 30.000 Ft

1 alkalmas megnézés és konzultáció: 15.000 Ft

Kozultáció kutya vásárlás előtt 10.000 Ft

*Azt, hogy hány alkalomra van szükség, azt egy előzetes ingyenes 30 perces találkozó esetén tudjuk felmérni, a felmerülő problémák súlyosságától függően!

Egy alkalom kb. 60 perc

Amennyiben kevesebb alkalom segítségével elérjük, hogy a kutya csoportba illeszthető legyen, a fennmaradó alkalmakat beszámítjuk a tanfolyam árába!

További információ

Kozák Enikő: 30/234 4799
Email: info@sopronikutyasuli.hu