Középfokú tanfolyam

Középfokú tanfolyam

Amitől teljes lesz a kép


MÁJUSBAN INDULÓ KÖZÉPFOK


JELENTKEZÉS


A középfokú tanfolyamról:

Az alapok lefektetése után, a középfokú tanfolyam során a gazdik egy átfogó, teljes képet kapnak a kutyáról és a vele való viszonyukról. Az a tapasztalat, hogy a gazdáknak és a kutyáknak is szüksége van a két tanfolyamra, hogy megértsék és elsajátítsák azt a fajta rendszerben való gondolkodást, amely a  magabiztos és tudatos kutyázáshoz szükséges.

Az elmélet megértéséhez 3 élő, interaktív előadásban lesz részetek, majd 6 gyakorlati órán próbálhatjátok ki magatokat, amelyek különböző szituációs gyakorlatokkal, új feladatokkal és egy izgalmas városi sétával lesznek tarkítva! Az otthoni gyakorláshoz részletes segítő kisvideókat biztosítunk zárt csoportban!

A tanfolyamot rossz idő esetén fedett helyen, a kutyás csarnokban tarjuk meg! 


KAPCSOLATUNK A KUTYÁVAL

Fontos szerepet kap a tiszta kommunikáció tökéletesítése, hogy a gazdák kontroll alá tudják vonni a kutyájukat erősebb ingerkörnyezetben, magasabb ösztönszinten is, fejlesztve ezzel a biztos behívást, hiszen célunk, hogy olyan tudatos gazdákat képezzünk, akik képesek irányítani a saját kutyájukat, ismerik a kutyakommunikációt és felelős magatartásukkal példát mutatnak mind a kutyás, illetve a nem kutyás társadalom számára is.

Gyakorlatias feladatokon és szituációkon keresztül tanulják meg a gazdák, hogyan képesek akár póráz nélkül is irányítani kutyájukat anélkül, hogy a környezetüket zavarnák. Mindezt városi környezetben is teszteljük, hiszen abban rejlik a valódi tudomány, ha valaki ingerkörnyezettől függetlenül, bárhol tudja irányítani a kutyáját!

TANÍTÁS

A tanfolyamon ügyességi, távolsági feladatokon keresztül megismerheted a tudatosabb tanítást. Megtanulhatod, hogyan építs fel egy tréningeket, hogy az mentálisan kielégítő legyen és öröm legyen a közös tanulás. Az otthoni gyakorláshoz részletes segítő kisvideókat biztosítunk zárt csoportban!

ELMÉLET

A középfokú tanfolyam része 3 db interaktív, online elméleti foglalkozás, ahol kutya nélkül dolgozunk. Rátekintünk, hogy milyen minőségben élünk együtt kutyánkkal, hogy ösztönös reakcióinkból hogyan lesznek tudatos megoldások, és milyen lehetőségeink vannak, ha egy problémával találkozunk. Jobban megismerheted a kutya ösztöneit és összeáll a kép, mit is jelent a tudatos kutyázás!

ÉLET A KÖZÉPFOK UTÁN

A középfokú tanfolyam elvégzése után a kutya-gazda párosoknak lehetőség nyílik részt venni különböző kutyás sport foglalkozásokon.

RÉSZVÉTELI DÍJ

75.000.- Ft / 3 ÉLŐ online elmélet + 6 gyakorlat + kis videók

Az online jelentkezést követően az első részletet (45.000 Ft) május 15-ig a visszaigazoló emailben kapott bankszámlaszámra kérjük átutalni.

A számlát emailben küldjük ki.

A jelentkezés az első részlet átutalásával lesz végleges. Az első részlet foglalónak minősül, amely nem visszatérítendő ha a gazda nem jelenik meg a tanfolyamon amelyre jelentkezett!
A második részlet (30.000 Ft) a tanfolyam megkezdésekor fizetendő.


JELENTKEZÉSI FELTÉTEL

Alapfokú tanfolyam elvégzése.

További információ:

Kozák Enikő: +3630/234 4799

Email: info@sopronikutyasuli.hu