Középfokú tanfolyam

Középfokú tanfolyam

Amitől teljes lesz a kép

HÉTKÖZNAP
November 8-tól

Jelentkezés

HÉTVÉGE
November 8-tól
JelentkezésÁR: 60.000 Ft / 12 alkalom
A létszám korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni!

A középfokú tanfolyamról:

Az alapok lefektetése után, a középfokú tanfolyam során a gazdik egy átfogó, teljes képet kapnak a kutyáról és a vele való viszonyukról. Az a tapasztalat, hogy a gazdáknak és a kutyáknak is szüksége van a két tanfolyamra, hogy megértsék és elsajátítsák azt a fajta rendszerben való gondolkodást, amely a mi értékrendünk szerinti magabiztos kutyázáshoz szükséges.

Viszonyrendezés

Fontos szerepet kap a tiszta kommunikáció tökéletesítése, hogy a gazdák kontroll alá tudják vonni a kutyájukat erősebb ingerkörnyezetben, magasabb ösztönszinten is, fejlesztve ezzel a biztos behívást, hiszen célunk, hogy olyan tudatos gazdákat képezzünk, akik képesek irányítani a saját kutyájukat, ismerik a kutyakommunikációt és felelős magatartásukkal példát mutatnak mind a kutyás, illetve a nem kutyás társadalom számára is.

Tanítás

A tanfolyamon a gazdák megismerik a klikkerezés különböző fajtáit, melynek során a sablon gyakorlatoktól eltérően, képesek lesznek új, magasabb szintű feladatokat tanítani kutyájuknak.
Gyakorlatias feladatokon és szituációkon keresztül tanulják meg a gazdák, hogyan képesek akár póráz nélkül is irányítani kutyájukat anélkül, hogy a környezetüket zavarnák.

A középfokú tanfolyam része egy interaktív elméleti foglalkozás, ahol kutya nélkül dolgozunk. Rátekintünk, hogy milyen minőségben élünk együtt kutyánkkal, hogy ösztönös reakcióinkból hogyan lesznek tudatos megoldások, és milyen lehetőségeink vannak, ha egy problémával találkozunk.

Az órákon megtanult ügyességi feladatokból a tanfolyam végén a gazdik egy független bíró előtt vizsgáznak.

Életmód

A középfokú tanfolyam elvégzése után a kutya-gazda párosoknak lehetőség nyílik részt venni különböző kutyás sport foglalkozásokon.

Jelentkezési feltétel:

Sikeresen elvégzett alapfokú tanfolyam.

További információ:

Kozák Enikő: +3630/234 4799
Email: info@sopronikutyasuli.hu