Alapfokú tanfolyam

Alapfokú tanfolyam

Együttműködés – Szocializáció – Kutyakommunikáció

10+ éves családi- és sportkutyás tapasztalatainkból állítottunk össze számotokra a megújult alapfokú tanfolyamunkat, amely a korábban nálunk járt gazdik szerint mindenkinek kötelező kellene, hogy legyen! Légy Te is tudatos gazda és tanulj!

MIÉRT?

Mert a tanfolyam segít megérteni magát a kutyát!

Egyetlen kutyától sem lehet elvárni, hogy automatikusan értsen minket, hiszen más nyelvet beszél. Bele kell tenni a munkát és adnunk kell időt a kutyának és magunknak is, de bizton állíthatom, hogy minden belefektetett energia megtérül!

Nálunk a kutyasulin:

  • minőségi elméleti előadásokkal készülhetsz az órákra, hogy ott már maximálisan a gyakorlatra és a kutyádra tudj koncentrálni!
  • megtanulhatod mi szükséges az együttműködéshez, avagy hogyan is működik a kutya
  • megtanulhatod, hogyan érdemes egy kutyával kommunikálni
  • megtanulhatod, hogyan tanítsd őt
  • a kutyákat összeengedjük játszani és beszélgetni, amin keresztül megfigyelheted és megtanulhatod a kutyakommunikációt szakmai felügyelet mellett!
  • megismertetünk a kutyákkal különböző ingereket és megtanulhatod, hogyan szoktasd őt olyan dolgokhoz, ami számára idegen.
  • a városi órán kipróbálhatod magatokat élesben is!
  • a 6. alkalommal felmérjük, hova is jutottatok és mire érdemes odafigyelni a jövőben.

Az alapfokú tanfolyami csoportok a kutyák mérete, temperamentuma alapján kerülnek összeállításra, így kérjük, ha teheted próbálj meg rugalmas lenni, hogy a kutyád a számára legmegfelelőbb csoportba kerüljön!

Ahhoz, hogy mindenki megkapja a maximális figyelmet a csoportok maximum létszáma 6 fő.

IDŐPONTOK


JELENTKEZÉS

JELENTKEZÉS

RÉSZVÉTELI DÍJ

69.000.- Ft / 4 online elmélet + 6 gyakorlat + 16 db gyakorlati videó

Az online jelentkezést követően az első részletet (45.000 Ft) május 15-ig a visszaigazoló emailben kapott bankszámlaszámra kérjük átutalni.

A számlát emailben küldjük ki.

A jelentkezés az első részlet átutalásával lesz végleges. Az első részlet foglalónak minősül, amely nem visszatérítendő ha a gazda nem jelenik meg a tanfolyamon amelyre jelentkezett!

A második részlet (24.000.- Ft) a tanfolyam megkezdésekor fizetendő.

További információ:

Kozák Enikő: +3630/234 4799

Email: info@sopronikutyasuli.hu