Treibball

Treibball

Színes labdák, irányíthatóság nagy távolságokban

Alapozó tanfolyam indul!

  • Jelentkezési feltétel: elvégzett középfokú tanfolyam (sikertelen vizsga esetén is lehet jönni)
  • Ár: 25.000 Ft
  • Időpontok: lásd az űrlapon
  • Az alapozó elvégzése után a további edzések ára: 3000 Ft/alkalom

Jelentkezés


A treibball egy viszonylag fiatal kutyás sport, amely sokoldalúságának köszönhetően megfelelő fizikai és szellemi kihívást jelent kedvenceink számára ösztönenergiáik levezetéséhez, mindezt játékos formában, a gazda irányítása alatt.
A tréningek folyamán a kutya legfőbb feladata gimnasztikai labdák kapuba terelése, amely különböző akadályokon keresztül, eltérő távolságokról történik, a pálya felépítése folyamatosan változik, biztosítva ezáltal az edzések változatosságát.

Magyarországon elsőként nálunk tanulhatsz hivatalos treibball trénertől!

A sport legfőbb pozitívumai:

- a kutya-gazda páros közötti közös munka fontossága, amely kiváló kapcsolatépítő hatással bír, kialakul egy finom kommunikáció a kutya és gazdája között és ezáltal javul a kutya kézben-tarthatósága
- kicsik és nagyok, fiatal és idősebb kutyák számára is egyaránt kiváló formája az energialevezetésnek, ízületkímélő, a végrehajtás tempója és a feladatok nehézsége egyénre szabott
- a pályák, távolságok, feladatok a végtelenségig variálhatók, nincs két egyforma edzés, ami mindig új kihívásokat tartogat a kutya-gazdi párosnak
 

Treibball alapozó tanfolyam kezdőknek

Az a tapasztalat, hogy nehéz úgy edzést tartani, hogy kezdők és haladók egy csoportban vannak, hiszen kezdő szinten még nem tudják végrehajtani ugyanazokat a feladatokat és a figyelem is jobban megoszlik. A stabil alapok megszerzése elengedhetetlen ebben a sportban, hiszen ha ezek megvannak, utána már "csak" a távolságokon kell dolgozni és neki lehet vágni a nehezebb pályáknak ahol már több az önálló munka!

Ezért alkottuk meg a Treibball alapozó tanfolyamot. 5 alkalom során lefektetjük az alapokat, lesz sok házi feladat és egy garantáltan fáradt kutya. A tanfolyam végén lesz egy szintfelmérő ahol eldől, hogy készen áll-e a kutya-gazdi páros a haladó edzésekre.

Jelentkezési feltétel: középfokos vizsga, maximum résztvevők száma 6 fő

Treibball haladó tanfolyam

Az alapok lefektetése után újabb, nagyobb kihívásokkal várjuk a treibballozni vágyókat! Több akadály, nagyobb távolságok, mééég több színes labda és egy garantáltan fáradt kutya! Ez vár Titeket a haladó tanfolyamon.

A tervezhetőség érdekében, ismét 5 alkalomból áll a tanfolyam, melynek végén egy szintfelmérőt tartunk, hogy lássuk készen álltok-e a profi ligára :)

Jelentkezési feltétel: középfokos vizsga, treibball alapozó tanfolyam, maximum résztvevők száma 6 fő


Állandó Treibball Edzések

Akik elvégezték az alapozó és a haladó tanfolyamokat, azokat várjuk az állandó edzéseken, ahol minden héten új kihívások várnak Titeket! Komplikáltabb feladatok, nagyobb távolságok, több akadály vár Titeket, hogy meglegyen a heti agytorna!

Edzésidőpontok: szinttől függően különböző időpontokban

További információ:

Kozák Enikő: +3630/234 4799